1. Meezingmiddagen amateurzangers- Mozarts Requiem met PA’dam

Amateurzangers kunnen zich een middag onderdompelen in Mozarts Requiem onder de bezielende leiding van dirigent Maria van Nieukerken! Daarbij krijgt iedere stemgroep een PA’dam zanger als coach, met speciale aandacht en tips & tricks specifiek voor jouw partij. https://youtu.be/lAsU5a5JqIA

Eén middag, een muzikaal meesterwerk, nieuwe mensen ontmoeten, samen live zingen: dat wordt een feest!!

‘s Avonds ben je van harte welkom als luisteraar bij het concert van PA’dam.

• Zondag 26 september- Amsterdam, Waalse kerk

Meezingmiddag Mozarts Requiem: 14:00- 17:00/ Concert PA’dam: 19:30

• Zaterdag 2 oktober- Epe, Grote kerk

Meezingmiddag Mozarts Requiem: 14:00- 17:00/ Concert PA’dam: 20:00

Meer info & Bestellen: info@padam.nu/ www.padam.nu

2. PA’dam & Mozarts Requiem

PA’dam brengt Mozarts meesterwerk in een nieuwe context. PA’dam zingt het Requiem met een nieuwe échte pianopartij: een mix van Mozarts gedachten en de fantasie van componist  Gustavo Trujillo.

Hoe zou Mozart zelf zijn Requiem hebben begeleid op piano? Hoe zou Mozarts Requiem klinken in de intieme setting van 12 zangers? Dat waren zijn de uitgangspunten voor deze unieke versie van Mozarts Requiem door PA’dam!

PA’dam o.l.v. Maria van Nieukerken, Mirsa Adami- piano.

PAdam- Mozarts Requiem 2021- Flyer

Zaterdag 18 september – Hoorn, Oosterkerk

Vrijdag 24 september- Utrecht, Pieterskerk

Zaterdag 25 september- Rotterdam, Pelgrimvaderskerk

Zondag 26 september- Amsterdam, Waalse kerk + Meezingmiddag: 14:00- 17:00

Zaterdag 2 oktober- Epe, Grote kerk + Meezingmiddag: 14:00- 17:00

Zondag 3 oktober- Doesburg, Gasthuiskerk

Maandag 4 oktober- Friesland, City proms festival

Voor alle details & tijden & kaarten: www.padam.nu/ info@padam.nu

3. Vocale Kwartetten Coaching – gaat verder…

Vocale Kwartetten Coaching – in Jamulus of Live!
    o.l.v. Maria van Nieukerken
    Kies zelf de muziek waar je aan wilt werken en schrijf je in met een kwartet!
    Dat kan een bestaand kwartet zijn of gewoon 4 zangers die graag eens samen zingen.Samen prikken we een moment wat iedereen schikt, overdag of ‘s avonds.
    Een leuke manier om met anderen intensief bezig te zijn met muziek van je eigen keuze!
    Veel persoonlijke aandacht voor jouw stem, verschillende manieren van zingen, de muziek zelf én het samen musiceren.
    Sessies: ca. 1 uur
    Per kwartet: E 80,- incl. BTW.
    Op afspraak: overdag/avond.
    Wil je je aanmelden met een kwartet?
    Stuur een mail: info@mariavannieukerken.com
  4. ALMA- Workshop weekend 20 & 21 november

Voor (koor)zangers uit heel Nederland o.l.v.  Alfrun Schmid & Maria van Nieukerken

Afgelopen maanden repeteerden we met een groep zangers uit het hele land op zondagochtenden via Jamulus. Daarna heeft een flinke groep zangers elkaar in juli voor het eerst live ontmoet! In november geven we een vervolg aan 2 dagen op een fijne manier werken aan repertoire waarvan iedereen zelf z’n noten heeft ingestudeerd. Klassieke muziek uit alle stijlperiodes gecombineerd met een vleugje spiritual & pop.

Locatie: n.t.b. goed bereikbare plek in Nederland.

Eigen voorbereiding: iedereen kent zijn/haar eigen partij goed.

Prijs: E 50,- per dag, eigen lunch meenemen, tips logies bij aanmelding

Repertoire: klassiek met een vleugje spiritual & pop

Meedoen? Geef je op!

Stuur een mail aan info@mariavannieukerken.com