PA’dam & Friends- Zing mee!! Bach & Misa Criolla

Je kunt je nu aanmelden voor de komende twee PA’dam & Friends projecten! www.bachinmonnickendam.nl

Bach & Schuetz – mei 2022

Misa Criolla van Ramirez- september 2022

Lees hieronder de details van beide projecten

—-

Bach & Schuetz in mei 2022

PA’dam & Friends, Nicolaas Consort, Wim Dijkstra- orgel o.l.v. Maria van Nieukerken

Concert : Zondag 15 mei 2022, 16:00, Monnickendam, Grote Kerk

Repetitiedag Friends: zaterdag 14 mei, 10:00- 17:00 in Monnickendam

Bach- Jesu, meine Freude

Schuetz- Selig sind die Toten

Deelname is open voor iedereen die bereid en in staat is om zich thuis goed voor te bereiden, zodat we goed en effectief kunnen repeteren. Kosten van deelname bedragen 45 euro per persoon.

Concertkaarten & aanmelding Friends: www.bachinmonnickendam.nl

Misa Criolla in september 2022

PA’dam & Friends,  Grupo Los Criollos, Wim Dijkstra- orgel o.l.v. Maria van Nieukerken

Concert: Zondag 18 september 2022, 16:00- Monnickendam, Grote Kerk